luni, 21 martie 2011

Primavara care ne schimba viata



Indiferent de zodia in care ne-am nascut, sau de ascendentul nostru, in aceasta perioada, incepand din 9 martie, cand Mercur, planeta care reprezinta inteligenta, stiinta, elocventa, inventiile, miscarea, planeta care aduce culoare si influenteaza relatiile interpersonale, datorita faptului ca  guverneaza si comunicarea , a intrat in zodia Berbecului alaturandu-se lui Jupiter, ceea ce poate schimba destinul in mod drastic. Si asta se intampla pentru ca din punct de vedere psihic, Mercur reprezinta puterea de analiza, constientul si logica. Este cel care ne influenteaza puterea de concentrare, comunicarea si ne canalizeaza toate puterile creative catre un singur punct. Mercur este conducatorul mentalului, a abilitatilor de a lua decizii si a celor de a comunica. Desi Mercur este planeta guvernatoare a zodiei Gemenilor, totusi, fiecare dintre noi isi va putea manifesta nevoia de libertate si curajul de a fi el insusi. Asta poate insemna ca unii dintre noi vom fi mai constienti  de noi insine  si ne vom da seama ce trebuie sa facem cu viata noastra si ce anume trebuie sa schimbam.
Apoi, din 12 martie, a intrat si Uranus in zodia Berbecului, si va sta acolo timp de 7 ani. Uranus reprezinta schimbarea, spiritul de aventura, riscurile, prietenia, nonconformismul si ne impinge sa ne exprimam clar vointa si personalitatea.
Din 24 martie, pana in decembrie, Luna Neagra ( Lilith) va sta si ea in zodia Berbecului, si ne va da mai mult curaj, putere si afirmare.
Toate aceste planete se vor gasi in zodia Berbecului care are ca principale calitati energia fizica, curajul, independenta, cinstea.
In prima jumatate a anului, toata omenirea isi va manifesta nevoia de libertate si curajul de a fi el insisi. Pentru unii va fi nevoie de o criza, iar pentru altii se va releva inaintea unor drame ce anume trebuie sa faca.
Este asadar, momentul sa privim in interiorul nostru si sa acceptam ceea ce vom gasi, sa renuntam la aspectele inutile, neplacute, nesanatoase, sa facem corectiile necesare in deciziile si atitudinile de pana acum. Sa pornim apoi cu curaj si spirit de initiativa pentru marile schimbari pe care le vom decide, pe drumul afirmarii crezurilor si constiintei noastre, aceea ce ne place si dorim sa fim si sa facem.
Articolul este inspirat din predictiile astrologice ale Cameliei Patrascanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu