duminică, 20 martie 2011

Haideti sa facem diferenta !

Noi, prin atitudinea noastra, putem sa cream realitatea zilei de azi, si a zilelor ce vor urma. Este timpul sa demostram ca prin compasiune, iertare, iubire, intelegere, liniste interioara, prin vibratia pozitiva, putem schimba in bine viata noastra si a celor de langa noi. Sa traim in fiecare zi cu bucuria de a fi, pur si simplu. Daca vom analiza comportamentul in care ne-am obisnuit sa ne complacem in mod repetat, in mod evident, zi de zi, vom vedea ca acesta nu ne face bine.
Un proverb evreiesc, (care nu se refera numai la mancare ), spune ca :
„... cel care mananca pana ii vine rau trebuie sa posteasca pana se face bine”
Haideti asadar, sa ne apucam de „ dieta”, si sa ne descotorosim de obiceiurile rele. Intentiile rele, vaicareala, frica, tristetea, toate acestea sunt piedici in viata noastra. Deci, sa alegem un obicei prost, un comportament neadecvat, si sa ne abtinem de la el, macar cateva zile. Putem face acest lucru ! Sa incetam sa facem ceea ce facem acum si care nu ne serveste la nimic bun, nici noua nici altora.
Sa fim optimisti, sa ne concentram asupra faptelor pozitive pentru ca viitorul exista in stare potentiala in mintea noastra, si este rezultatul modului nostru de a gandi din prezent. Sa gandim pozitiv si vom avea parte de lucru bune, pentru ca gandurile pozitive sunt creatoare numai de lucruri bune. Nimic din exterior nu ne poate perturba daca nu-i permitem acest lucru.
Sta in puterea noastra sa avem ceea ce ne dorim !
A fi bun si iertator cu cei din jur este o arta. Energiile vitale impregneaza toate fiintele si se manifesta sub forma frumusetii, a armoniei, a bucuriei si a prosperitatii. Daruind mai multa iubire vom primi la randul nostru mai multa iubire si bunavointa. Sa avem tot timpul in atentie faptul ca primim ceea ce daruim !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu